Preguntes i Respostes

DUBTES

Comentaris

1

Bones, tinc dos dubtes.

1: Si he fet assignació definitiva ja no em puc esperar a la segona assignació no?

2: Aquest any faré Educació Infantil però l’any que ve em vull canviar a Educació Primària però passant a fer segon que  sabeu si es pot fer i com es pot fer?

Moltes gràcies! 

Comentaris

carla.roca

Hola, nhac!

  1. En principi, si ja has fet Assignació definitiva, ha finalitzat el teu procés de Preinscripció Universitària i hauràs de matricular-te del grau escollit el 10 de setembre. Ara bé, pots demanar a l'Oficina d'Accés a la Universitat o a qualsevol de les seves seus si es pot cancel·lar el tràmit i pots esperar a la 2a assignació.
  2. Durant aquest curs, pots demanar un trasllat d'expedient (canvi de grau i/o universitat) per canviar-te a Educació Primària el curs vinent. Passaràs directament a segon curs o no depenent del nombre d'assignatures que hagis cursat i aprovat al primer curs d'Infantil. Normalment, pots passar a segon curs però has de fer algunes assignatures de primer perquè no coincideixen al 100% entre els dos graus. Per demanar el trasllat d'expedient, posa't en contacte tan aviat com puguis amb la teva universitat per saber com és el tràmit i quins són els terminis.

Sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals