Preguntes i Respostes

DUBTES ASSIGNACIÓ DE PLACES

Comentaris

1

Bon dia, tinc un dubte sobre com s'assignen les places, ja que vaig assistir a la jornada de portes obertes virtual d'infermeria de la UB i no vaig entendre una cosa que em van dir. 

Us poso un exemple perquè s'entengui millor:

1. Medicina UB clínic

2. Medicina UB bellvitge

3. Medicina UAB

4. Medicina UPF

5. Infermeria UB Clínic

6. Infermeria UB Bellvitge

Si jo no entro en les primeres quatre opcions i opto per entrar a infermeria clínic o bellvitge, una persona que hagi posat infermeria de primera opció entrarà abans que jo (primera assignació) igualment que tingui pitjor nota?

I un altre dubte similar a aquest; si jo poso abans l'opció d'infermeria clínic però no entro per nota, però amb la meva nota sí que podria entrar a bellvitge, una persona que hagi posat bellvitge entrarà abans que jo, podent provocar que no em quedin places per a mi? 

És que a les portes obertes em van dir que una persona entraria a bellvitge abans que jo si jo posés de primera clínic malgrat tenir jo més bona nota, tot i que tampoc estaven del tot segures les que feien la presentació de les portes obertes, i em va fer dubtar...

 

Moltes gràcies i a veure si em podeu aclarir el dubte!

 

Comentaris

carla.roca

Hola, berta_2!

Les assignacions de places només es regeixen per una cosa: la teva nota d'accés. No importa en quin ordre hagis situat una universitat: si tens la nota suficient per accedir-hi, entraràs abans que una persona que hagi situat aquella opció en una preferència més alta de la seva llista :)

Tot i això, et recomanem que omplis el teu llistat seguint les teves preferències reals. És a dir, no posis una de les teves opcions preferides en les últimes, ja que, potser, entraràs per nota abans en una que no t'agrada tant. Llavors, si això passés, podries fer una instància de canvi de preferències, però la teva sol·licitud d'accés a la universitat passaria automàticament a la cua, darrere de totes les altres persones.

Sort i ànims!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals