Preguntes i Respostes

Dubtes canvi de preferències

Comentaris

4

Hola!

Ahir, 1 de juliol es van tancar les preinscripcions universitàries i el 13 surten els resultats de la primera assignació.

Em preguntava si durant el període del 1 fins al 13, si canvio d’opinió i per exemple, vull modificar la meva segona preferència per passar-la a la primera, es podria?

En cas afirmatiu, quines conseqüències tindria?

 

Gràcies

Comentaris

Redacció Preparats.cat

Hola!

En principi, podries sol·licitar una modificació de preferències a l'Oficina d'Accés a la Universitat, però la conseqüència és que, si ho fas, et passaran a la cua de les persones a assignar. És a dir, encara que haguessis entrat per nota, per exemple, a la 1a assignació de places, estaràs per darrere de moltes altres persones que esperen plaça perquè no han arribat a la nota en la 1a assignació.

Per a saber més sobre aquest procés, et recomanem que ho demanis a l'Oficina.

Sort!

bblair7

M’han acceptat a la primera opció (ingenieria informàtica), però vull fer la segona opció.
Per exemple, si tenia Infermeria com a segona opció però ara la vull passar a la primera opció, si demano el canvi a l’Oficina d’Accés a la Universitat, em posarien al final de la llista de la gent que té Infermeria com a primera opció però que no han entrat a la primera assignació i esperen la segona assignació al 25 de juliol?

O em posarien al final de la llista de tothom, sense dependre de qui tingui Infermeria com a primera, segona,tercera opció?

 

Segona pregunta. Si demano el canvi de preferència a l’Oficina d’Accés a la Universitat, podria ser que tingui molt poques possibilitats de que m’agafin a Infermeria (després de passar-la de segona opció a primera) i acabar no entrant en cap grau?

 

 

Gràcies

bblair7

Hola,

he entrat a la meva primera opció (enginyeria informàtica) però vull fer la segona opció (Infermeria). Si demano el canvi de preferències en L’Oficina d’Accés a la Universitat, i passo Infermeria de segona opció a primera, em posarien al final de la llista de les persones que tenen com a primera opció Infermeria però que no han entrat i estan esperant a la segona assignació al 25 de juliol? 
 

O em posarien al final de la llista de tothom que tingui Infermeria en la seva llista de preferències, independentment de si la tenen com a primera, segona, tercera opció?

 

Segona pregunta. Si després de canviar Infermeria i posar-la de primera opció, tindria molt poques probabilitats d’entrar? Com puc saber si encara queden places?


Si després de fer el canvi, no entro a Infermeria en la segona assignació al 25 de juliol, tampoc podria tornar a entrar a enginyeria informàtica que ara està com a segona opció? O fins i tot, podria quedar-me sense cap plaça en tots els graus de la meva llista de preferències?

Gràcies

Redacció Preparats.cat

Hola!

De nou, et recomanem que ho demanis a l'Oficina d'Accés a la Universitat, ja que és l'únic organisme que t'en pot informar. També pots provar amb els següents telèfons de l'oficina:

  • 012
  • 93 2230323
  • 93 2232591

Sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
2 + 3 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.