Preguntes i Respostes

D'una carrera, a Infermeria

Comentaris

3

Bona tarda, tinc dubtes de si podré entrar a infermeria pel tema de la nota... vosaltres sabeu quines carreres tenen convalidacions amb infermeria? I si fos el cas que entro a la pública (UVic, per exemple) i després em vull passar a una pública, quins són els crèdits mínims per a poder demanar-me un trasllat d'expedient? O sabeu on podria trobar la informació?

Moltes gràcies! 

Comentaris

carla.roca

Hola, l.puig!

Si vols conèixer quines carreres tenen reconeixement de crèdits amb el grau en Infermeria, ho pots consultar a la universitat on vulguis estudiar, tot i que t'avancem que seran carreres relacionades amb el món de les ciències de la salut: amb graus com Nutrició Humana i Dietètica, Fisioteràpia o Teràpia Ocupacional et poden reconèixer crèdits.

Si llavors has de demanar un trasllat d'expedient, normalment hauràs de convalidar un mínim de 30 crèdits. Si necessites més informació sobre el tema del trasllat d'expedient, pots consultar aquesta web!

Si vols parlar amb professorat d'aquest grau, t'hi podem posar en contacte. Només ens ho has de demanar deixant un comentari aquí i et contactarem per correu electrònic.

Esperem haver-te ajudat. Gràcies i molta sort!

Lundstedt Latorre

Hice un grado superior en IES Terrassa,tengo una nota final de 9,de final de grado.Mi pregunta es ,como puedo entrar a enfermería,también estudie auxiliar de enfermería pero on líne y también  es importante decir que tengo un grado de discapacidad de un 49%.

Puedo estudiar por la noche,a distancia?.

Gracias

carla.roca

¡Hola, Lundstedt Latorre!
 

Te recomendamos que para resolver estas dudas, te pongas en contacto con la universidad en la que te interesa estudiar Enfermería.

¡Gracias!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
1 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.