Preguntes i Respostes

Dupte nota de tall

Comentaris

1

Em serà possible treure un 11 a la selectivitat si trec un 6 de mitjana de batxillerat? Faig el batxillerat social. 
Moltes gràcies💓

Comentaris

carla.roca

Hola, Yeva!

La veritat és que hauries de fer un bon esprint durant 2n de batxillerat! I si ja l'estàs fent, encara més! Pots comprovar-ho amb la nostra Calculadora de la nota de tall. Si hi poses un 6 de mitjana de Batxillerat i suposem que treus un 10 a cadascuna de les assignatures de la Sele (i les optatives et ponderen un 0,2), trauries un 11,60 de nota d'accés.

Com veus, no és impossible, però òbviament és un esforç molt gran i no podries fallar RES a cap dels exàmens. Et recomanem, doncs, que intentis millorar la teva mitjana de batxillerat posant-hi molt esforç durant el temps que et quedi.

No sabem a quin grau vols accedir, però si aquest s'ofereix en diverses universitats, no les descartis només pel fet que tinguin una nota de tall més baixa, ja que això no vol dir res. La nota de tall no està directament relacionada amb la qualitat de la universitat, sinó amb l'oferta i la demanda. Informa't i visita aquestes altres universitats i veuràs que val molt la pena conèixer-les.

Res és impossible, però és necessari posar-hi moltes ganes ;)

Gràcies per escriure'ns i molta sort.

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
6 + 2 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.