Preguntes i Respostes

Educació Primària Dual

Comentaris

1

Bones, estic inscrit en educació primària estàndard a la udl però per falta de m'he quedat fora en la modalitat de dual que era la meva intenció en un principi. Es pot cambiar de modalitat de estàndard a dual al 2n any?

Comentaris

carla.roca

Hola!

Normalment, quan vols canviar d'un grau a un altre, has de demanar un trasllat d'expedient, que sol ser força fàcil dins la mateixa universitat. Al tractar-se d'un canvi de modalitat, no sabem com ho gestionen a la UdL, així que el millor que pots fer és adreçar-te al coordinador/a del grau o al departament de gestió acadèmica del centre i preguntar-ho.

Gràcies i sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.