Preguntes i Respostes

EM QUEDA UN ANY I NO SÉ QUÈ ESTUDIAR

Comentaris

1

Bones! 

Actualment estic cursant primer de bat en un batxibac científic. A causa del batxibac, havia de treure una assignatura especifica, per tant faig química, biologia i mates. Fa uns anys m'interessava molt el mon de l'enginyeria, pero a hores d'ara no m'hi veig massa, ja que cada vegada m'agraden menys les mates. L'assignatura que mes gaudeixo es la biologia, però molta gent em diu que no té masses sortides laborals bones actualment. També estic molt interessada en l'esport i en l'estudi del cos humà, per això vaig estar mirant d'estudiar fisioteràpia, pero em sembla que és una carrera que fa molta gent i la inserció laboral és difícil. També m'he mirat la carrera de medicina i vaig estar dubtant molt de temps, però penso que és una carrera molt llarga i que necessita molta dedicació i anys d'estudi, i no crec que em convingui. Apart d'aixo, fa molts anys que m'he introduit en el mon de la fotografia i he fet petites colaboracions amb dues marques, pero penso que és molt difícil arribar a dedicar-s'hi.. 

Com podeu veure estic molt perduda, no tinc res clar, només sé que més endavant vull una feina activa, si pot ser que em permeti viatjar i que impliqui relació al públic. Si em poguessiu orientar una mica n'estaria agraïda. 

Moltes gràcies, 

Ona

Comentaris

carla.roca

Hola, Ona!

Potser el que necessites ara és posar en ordre  les teves prioritats per tenir la ment més clara aquest 2021!

Si veus que les enginyeries ja no són el que t'agrada i tampoc et veus estudiant Medicina, descarta-les i tindràs dues coses menys per pensar :) Si la fotografia és per a tu ara mateix un hobby, segueix perfeccionant-lo! Qui sap si t'hi podràs dedicar en futur parcial o totalment?

Creiem que no t'has de deixar emportar per temes com si molta gent estudia un grau o si creus que no hi ha sortides professionals. Si realment t'agrada allò que has estudiat i ho gaudeixes, trobaràs una forma de treballar d'això!

El grau en Fisioteràpia té força sortides professionals, sobretot en alguns països estrangers! En llocs com França, estudiar Fisioteràpia és molt més complicat i car, així que hi ha molta demanda de fisioterapeutes! La Biologia és un cap molt ampli, però no només existeix el grau en Biologia com a estudi on estudiar aquesta disciplina. La Biotecnologia i les ciències biomèdiques també són graus amb moltíssimes sortides professionals relacionades amb la investigació de malalties, la indústria farmacèutica o el tractament de dades!

Si vols parlar amb algun/a estudiant o professorat de Biologia o Biotecnologia, només ens ho has de demanar deixant un comentari en aquesta resposta!

Salut i molta sort! :)

 

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
5 + 6 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.