Preguntes i Respostes

Entrar a l'Universitat al febrer

Comentaris

3

Bona tarda,

 

Estic estudiant per la selectivitat i no estic segur d'arribar ben preparat a la convocatòria del juny. Em puc presentar directament a la convocatòria del mes de setembre? Si és així, podria entrar a la universitat al mes de febrer?

Comentaris

carla.roca

Bon dia, davidcc21!

Sí que pots presentar-te a la Selectivitat al setembre, però tingues en compte que a la convocatòria de Preinscripció Universitària de febrer queden només les places que no es van omplir a les convocatòries de juny i setembre. Per tant, hi ha certs graus als quals és impossible accedir al mes de febrer...

Quin grau t'interessa? Potser podem donar-te informació sobre si normalment hi ha places o no.

Gràcies.

anna.demingo

Hola!

Jo tinc el mateix dubte i si em poguessiu dir si en el grau de ciències ambientals tan a la UB com a la UAB normalment hi ha places o no al febrer m'ajudaria molt.

 

Moltes Gràcies

carla.roca

Hola, Anna!

En aquest curs actual, no hi va haver cap plaça del grau en Ciències Ambientals en cap universitat. Pots consultar-ho al document de places universitàries de febrer 2022.

Sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
2 + 10 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.