Preguntes i Respostes

Entrar a una carrera universitària fent les PAU a partir d’un grau superior

Comentaris

1

Bona tarda, He fet un grau superior en Gestió Forestal i del Medi Natural i m'agradaria entrar a fer Infermeria a Girona. Sinó també vaig fer la selectivitat el 2012, però la meva nota de grau és més alta que la de la selectivitat. Les meves qüestions són: -Com haig de fer-ho perquè em conti la nota del grau i les optatives de la selectivitat? És possible fer-ho? -Què haig de fer per inscriure'm a la selectivitat? Moltes gràcies, Maria

Comentaris

Redaccio

Hola, Maria!

L’opció que planteges és possible, ja que les persones que han fet un Cicle Formatiu de Grau Superior i volen anar a la universitat tenen dues opcions: utilitzar la seva nota final del grau com a nota d’accés a la universitat o utilitzar aquesta nota i, a més, fer assignatures específiques de la Selectivitat per apujar la nota d’accés.

Per utilitzar aquesta segona fórmula, simplement hauràs d’escollir aquesta opció a la Preinscripció Universitària de juny del 2019. A la Preinscripció, també és on hauràs d’escollir a quines universitats+graus t’agradaria accedir. Encara no coneixem les dates del curs que ve, però estiguis atenta al nostre web i ho sabràs tan bon punt es publiqui!

Gràcies per escriure’ns i molta sort 🙂

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals