Preguntes i Respostes

Equivalència estudis

Comentaris

1

Bona tarda, jo vaig estudiar l' EGB, tinc 51 anys. Posteriorment vaig fer uns estudis molt irregulars, vaig fer un curs de FP i vaig deixar-ho ja que volia entrar en una institució religiosa. Aquí vaig fer dos cursos de introducció a la filosofia, una mena d' estudis de humanitats. Després vaig voler entrar al seminari i com que és tracta d' una Facultat em van fer un curs propedéutic i un cop aprovat vaig cursar primer de Filosofia. Després vaig deixar-ho i vaig començar a treballar. Aquets estudis equivaldrien a Batxillerat si més no a nivell laboral. Es a dir de cara a presentar-me a una convocatoria de places per Aux. Administratiu acreditant a més a més l' experiencia laboral ja que he treballat durant deu anys com aux. Administratiu i actualment és la meva feina.

Gràcies

Comentaris

carla.roca

Hola, Cebriàn!

Hauries de fer aquesta consulta al Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, a través de la seva bústia de contacte.

Molta sort!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
1 + 10 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.