Preguntes i Respostes

Escull carrera universitaria.

Comentaris

1

Hola, el meu nom és Laia i volia fer-vos una pregunta. 
Jo tenia clar que volia fer la doble titulació en infantil i primaria però m’han comunicat que un cop feta una de les carreres, és a dir tant infantil com primaria, com ja tens un titol com a magisteri, et pots preparar les oposicions per poder ser metre de ambdós cursos. 
exemple: tinc la carrera d’infantil acabada i hem preparo i hem presento a les oposicions de infantil i de primaria les aprovo, sòc apte per ser mestre dels dos cursos. 
 

Si es així, quina diferencia hi ha en seguir aquest cami a fer la doble titulació? 
 Que és el més recomenable? 
En cas de fer-ne una i després fer les oposicions, quina és recomana fer primer i quina preparar per opositar? 
 

gracies! 

Comentaris

carla.roca

Hola, Laura!

 

Està clar que el principal benefici de fer un doble grau és que en només 5 anys, obtindràs dues titulacions i que, per tant, tindràs el doble d'oportunitats laborals!

Tot i això, la nostra resposta no està completa, perquè d'això que comentes de les oposicions, no en sabem massa... Hem investigat una mica però no hem trobat la informació que necessites. Potser hauries de dirigir la teva pregunta a l'Oficina d'Accés a la Universitat.

Molta sort!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
7 + 1 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.