Preguntes i Respostes

Específiques selectivitat

Comentaris

1

Bones, aquest any acabo el CFGS d'educació infantil i vull presentar-me a la selectivitat per pujar nota. El cas és que jo no he fet batxillerat, I per tant hi ha assignatures que directament les descarto.  Tinc l'idea de presentar-me a 3, les quals són Analisi musical, dibuix artístic I geografia.

Volia saber si dibuix artístic és molt complicat o és accessible. Només necessito un 5 en una de les tres assignatures , però tampoc sé trobar el temari de dibuix artístic. 

En quant a analisi musical i geo, tinc entès que és estudiar I estudiar.

Moles gràcies :)

Comentaris

carla.roca

Hola, Nuriaperez.2299!

Totes les assignatures de la Selectivitat són estudiar i estudiar! És clar, depèn de la dificultat que li trobis tu, seran un repte més o menys complicat!

El que et recomanem és que miris els exàmens d'anys anteriors i les solucions de les 3 assignatures. Així, sabràs quin tipus de preguntes o exercicis hi trobaràs i quines respostes es consideren vàlides. Això, sobretot s'aplica a Anàlisi Musical i  a Geografia.

El Dibuix Artístic és una disciplina, com l'art en general, molt subjectiu. Per tant, és complicat fer-ho malament perquè no hi ha una forma "bona" o "dolenta" de dibuixar. Et recomanem, però, que intentis contestar el màxim de preguntes o exercicis amb la tècnica que es requereixi o la que se't dona millor (si pots escollir).

Resumint, el millor consell que et podem donar és que practiquis amb els exàmens d'anys anteriors i que no paris fins que gairebé te'ls sàpigues de memòria :)

Que tinguis molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals