Preguntes i Respostes

Estic fent Batx Artístic i vull fer Nutrició Humana i Dietètica

Comentaris

3

Holaa

Estic cursant 2n de Batx Artístic i vull fer Nutrició Humana i Dietètica, quins itineraris podría seguir per arribar (per l'àmbit públic) a la carrera?
Sé que hi ha els cicles formatius de grau superior però he buscat info i tinc entès que he hagut de cursar biologia en el batxillerat per a poder entrar en el cicle, cosa que no tinc perquè estic en un batxillerat artístic. Per tant em quedo amb l'única opció de presentar-me a la sele i anar directe a la uni.

Hi ha alguna alternativa pre uni (com el cicle formatiu de grau superior) a la que hi pugui accedir?

Merciii

Comentaris

carla.roca

Hola!

No hi ha cap alternativa. És a dir, només pots fer 2 coses:

  1. Preparar-te pel teu compte les assignatures que ponderin a la Selectivitat per entrar a Nutrició Humana i Dietètica.
  2. Fer un batxillerat o cicle formatiu de grau superior de l'àmbit sanitari o científic. Si fas batxillerat, hauràs de fer la Selectivitat obligatòriament. Si fas cicle, pots entrar a la universitat sense fer Sele.

Si vols, pots consultar quina oferta de cicles formatius de grau superior hi ha actualment.

Molta sort!

Àngels

Moltes gràcies!!!

M'he mirat els cicles formatius de grau superior de Dietètica (àmbit sanitari) però m'he trobat amb el currículum per entrar-hi (http://xtec.gencat.cat/ca/curriculum/professionals/fp/titolslogse/curriculum_ense_prof_fp_titlogse_sanitat/curriculum_ense_prof_fp_titlogse_sanitat_dietetica/#credits) en el que diu en el punt 3.5 que he hagut de cursar la matèria de biologia en el batxillerat, això és obligatori o és una recomanació?

carla.roca

Hola, Àngels.

No ho sabem amb seguretat... Et recomanem que els enviïs una consulta via web o trucant al 012! :)

Cuida't i fins aviat!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals