Preguntes i Respostes

estic perduda

Comentaris

1

Estic estudiant segon de batxillerat humanístic.

M'agradaria molt estudiar empresa, però......no m'agrada la compatibilitat.

També m'agrada l'educació infantil.

I després m'agraden les ciències polítiques, ser mosso d'esqüadra, criminologia.

És a dir, no tinc ni idea

Comentaris

carla.roca

Hola, Marian!

És cert que tens interessos molt diversos, però això no té per què ser dolent! Vol dir que ets una persona curiosa i amb molts interessos! A més, durant aquest any triaràs un d'aquests graus, però pots fer-ne un dels altres més endavant :)

Dit això, t'expliquem alguns recursos per aclarir-te:

  • Fer el nostre Test d'Orientació: et dirà en quin àmbit pots encaixar més segons la teva personalitat, gustos i aptituds.
  • Buscar els graus que t'interessen a les webs de les universitats i mirar el pla d'estudis: hi trobaràs les assignatures que s'hi imparteixen en cada curs i et faràs una idea de si ho gaudiràs!
  • Parlar amb els teus amics, amigues i família i demanar-los si et veuen en alguna d'aquestes professions. Són les persones que més et coneixen i et podran ajudar a mirar-ho des de fora.
  • Mirar vídeos sobre l'experiència d'estudiants: entendràs què es fa a dins de les classes d'alguns graus universitaris
  • Parlar amb un/a orientador/a professional! Pots trobar-ne al teu institut, al Punt Jove de la teva localitat...

Si vols parlar amb un/a estudiant del grau en Màrqueting i Comunicació Empresarial, t'hi podríem posar en contacte per correu electrònic! És un grau de la branca d'empresa, però que combina les finances amb el màrqueting, la comunicació, xarxes socials, etc.

El grau en Mestre/a d'Educació Infantil també et podria interessar molt! I potser no ho coneixes, però existeix un doble grau en Educació Infantil i Primària amb menció en llengua anglesa: en poc més de 5 anys, tindries una doble titulació per ensenyar l'assignatura de llengua anglesa en qualsevol de les etapes educatives, així com la possibilitat d'impartir qualsevol altra assignatura en anglès. També podem posar-te en contacte amb estudiants d'aquests graus!

Sobre ser Mosso d'Esquadra, tingues en compte que t'hauràs de preparar per tenir una excel·lent forma física, estudiar durant probablement uns quants anys i passar per l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya, tenint en compte que existeixin places disponibles.

Esperem haver pogut ajudar-te una mica i que tinguis molta sort!

Cuida't molt!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals