Preguntes i Respostes

Estudiar fora de Catalunya

Comentaris

1

Hola! 

Us escric perquè, per motius familiars, m'he plantejar estudiar fora de Catalunya i optar per una universitat de la comunitat d'Andalusia. He llegit la informació de les diferents universitats de la comunitat i és tot una mica confús. 

Quin és el procedimient per tal d'accedir a un grau en una universitat fora de Catalunya? La selectivitat la faré a Catalunya, però suposo que els períodes de preinscripció i admissió deuen ser diferents. 

D'altra banda, volia preguntar perquè matemàtiques no pondera en la fase específica per medicina. Simplement m'ha sorprès perquè si que pondera per infermeria o altres graus de l'àmbit de les ciències de la salut. 

Moltes gràcies. 

Comentaris

carla.roca

Hola, emmads_!

Tal com dius, hauràs de fer la Selectivitat a Catalunya i llavors, simplement, fer la Preinscripció Universitària a Andalusia. Per saber com funciona aquest procés i resoldre dubtes concrets, hauries de posar-te en contacte directament amb el Departament d'Educació del Govern d'Andalusia. Potser aquí.

No sabem exactament per què Matemàtiques no pondera per accedir al grau en Medicina... El curs passat es van actualitzar totes les ponderacions i, tot i que és cert que han canviat molt, no en sabem el motiu.

Sort i gràcies per escriure'ns! :)

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
5 + 3 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.