Preguntes i Respostes

Estudiar Infermeria

Comentaris

1

Bona tarda, 

Actualment estic cursant el 4º curs del Grau en Tursime i gestió de l'oci.  El més probable és que em graduii aquest any.  M'agradaria estudiar infermeria el curs 2021-2022. El que succeeix és que la meva nota de selectivitat (la base) és de 6,4 i veig que hi ha 3 vies d'accés pel meu cas però no sé quina puc triar: 

1. Accés normal

2. Accés > 25 anys (tindré 26 anys al juny)

3. Graduats universitaris (no sé en quin mes es fa la graduació, però durant  aquest curs 2020/2021 finalitzo el grau). 

 

El que succeeix és que:

1. Per accés normal la nota de tall no m'arriba. 

2. És la via d'accés que em va bé per a la meva nota de tall i l'oferta de notes de tall de les diferents universitats.

3. És un accés que té una nota més elevada de la que jo disposo. 

 

El que em pregunto és,  puc escollir la via d'accés? Puc sol·licitar l'accés des de diferents vies? 

Moltes gràcies

Comentaris

carla.roca

Hola, MariaRP13!

La via d'accés de +25 anys no està disponible quan ja tens altres vies d'accés possibles a la universitat. És a dir, està indicada per a persones que no han fet batxillerat o CFGS.

Per tant, les dues opcions que et queden són la Preinscripció Universitària de nou accés i la Preinscripció Universitària per via de titulats universitaris. Pots escollir quina de les dues prefereixes o, fins i tot, sol·licitar les dues alhora. Si les sol·licites alhora, l'Oficina d'Accés a la Universitat acabarà escollint quina de les dues et dona més oportunitats per accedir al grau dins el teu procés de preinscripció.

Dit això, si vols accedir per la preinscripció de nou accés, potser una bona opció seria apujar la teva nota d'accés fent assignatures de la Fase Específica de la Selectivitat, ja que la majoria de les notes de tall són força més altes que la teva nota d'accés a la universitat.

Per la via de titulats, la nota d'accés és la teva nota final d'expedient acadèmic del grau que acabaràs aquest curs. En aquest cas, la nota d'accés a titulats més assequible és la de la UVic-UCC (6,93 per a titulats), una universitat concertada a la qual també s'accedeix a través de la Preinscripció Universitària. Si volguessis posar-t'hi en contacte per tenir més informació, només ens ho has de demanar deixant-nos un comentari a aquesta resposta! També és important saber que per la via de titulats universitaris només es guarda un 3% de les places a tots els graus de Catalunya, i això vol dir que d'aquesta forma només accediexen unes 3-4 persones per grau i universitat, aproximadament.

T'animem a consultar les notes de tall de nou accés i de titulats del 2020. No te'n fiïs al 100% perquè sempre poden pujar o baixar considerablement!

Sort i gràcies per escriure'ns!

 

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
5 + 1 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.