Preguntes i Respostes

Exempció prova Català - PAU

Comentaris

1

Bon dia,

Soc titulada universitària i l’any que ve vull començar una segona carrera universitària. El problema és que tant amb la nota del grau, com amb la nota de la selectivitat que vaig fer al 2015, no entro a cap de les opcions (tant publica com privada), així que m’estic plantejant tornar a realitzar tota la selectivitat. El meu dubte és si, en cas de tenir el batxillerat aprovat, tinc exempció de realitzar alguna de les proves? Llengua catalana, per exemple?

Moltes gràcies,

Comentaris

carla.roca

Hola!

Tenir el batxillerat aprovat no exempta de fer cap assignatura a la Selectivitat des de la via del batxillerat, ja que les proves són obligatòries per accedir a la universitat, igual que ho eren quan vas començar el teu grau universitari anterior.

Si vols repetir la Sele, la Fase General s'ha de fer sencera perquè funciona en bloc. De la Fase Específica, pots fer les assignatures que vulguis i fins a un màxim de 3.

Moltíssima sort!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
6 + 10 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.