Preguntes i Respostes

Extrems

Comentaris

1

Tinc un dilema. Sempre he pensat que les mates son la meva vocació, i és cert, perquè m’apassionen. Però últimament aquest curs és l’assignatura que pitjors notes estic treient i això m’està desesperant. D’altre vanda m’està començant a agradar moltissim la filo i estic treient 10. He entrat en un dilema personal i no sé si apostar per la filo deixant de banda la meva passió per les mates o seguir endavant amb la que sempre ha sigut la meva passió. Ajudeu-me si us plau.

Comentaris

carla.roca

Hola, julia2002!

Abans de res, cal fer-te una pregunta molt important: t'agrada el professor o la professora que imparteix l'assignatura de Matemàtiques? Si creus que el canvi de notes és degut a la forma que té d'ensenyar, creiem que hauries de seguir considerant les Matemàtiques com la teva vocació! Potser comences el grau a la universitat i tornes a treure notes boníssimes!

D'altra banda, Filosofia també és una carrera molt interessant que et pot aportar moltíssim coneixement. Ambdós graus són molt acadèmics i estan força orientats a treballar en docència i recerca. Llavors, creiem que et podria servir molt és parlar amb professorat o alumnes d'aquests graus. Posa't en contacte amb les universitats que ofereixin aquest grau i demana si hi pots fer una visita personalitzada per parlar amb algú!

També et pot anar molt bé fer activitats relacionades amb aquests àmbits durant el que queda de curs. Per exemple, podries parlar amb el/la professor/a de Matemàtiques i demanar-li si pots apuntar-te a alguna competició de càlcul o estadística. També podries demanar-li que et passés exercicis de mates del primer curs d'universitat i així veuràs el nivell que has d'assolir, si gaudeixes fent-ho fora de classe... Sobre Filosofia, podries assistir a presentacions de llibres i buscar festivals i xerrades relacionades.

Si aprofites al màxim el teu temps lliure i l'utilitzes per veure com et sents ocupant-lo amb aquestes activitats, veuràs quina et crida més l'atenció i amb quina gaudeixes més.

Que tinguis molta sort :)

Gràcies per escriure'ns i fins ben aviat!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals