Preguntes i Respostes

Faig batx científic i no sé què estudiar

Comentaris

1

Em crida l'atenció magisteri a Educacio primaria, però no estic ,molt segura ja que també m'agradaria fer algo relacionat amb relacions públiques i marqueting el que passa és que no sé si em veig dedicant-me a aixo en un futur. Em podrieu ajudar?? Gràcies!!

Comentaris

Redaccio

Hola, Alba!

Sabem que el moment de decidir què estudiar és complicat! Primer de tot, et recomanem dues coses: que llegeixis aquesta notícia sobre la vocació i que facis el nostre test d’aptituds. Potser aquests dos recursos t’ajuden a tenir-ho més clar!

La veritat és que estàs en el mateix cas que moltes persones: véns d’un Batxillerat que no té res a veure amb els Graus que, en principi, t’interessen! Però sembla que sí tenen una mica a veure les carreres que t’agraden. Com a mínim, pertanyen al grup de les Ciències Socials.

És important pensar en quines qualitats tens i si aquestes encaixen al tipus de Grau que vols estudiar. Per exemple:

  • Per ser Mestre és important tenir molt d’esperit crític i una gran humanitat, a banda de creure de veritat que aquesta és una de les professions més importants del món!
  • Màrqueting i Comunicació Empresarial és una carrera de molt futur! Actualment, totes les empreses, més grans o més petites, necessiten assessorament per millorar la seva marca o fer-ne una bona comunicació. Per tant, originalitat, iniciativa i molts dots de comunicació són imprescindibles per a qui s’hi dediqui!

D’altra banda, nosaltres també creiem molt en la vocació. I, creu-nos, més tard o més d’hora apareix! Si encara no l’has “trobat” i vols tirar-te a la piscina per veure si t’agradarà un Grau, endavant! Si no era el que t’esperaves, equivoca’t, no passa res! Al final, un dia t’adones de què vols fer de veritat. Ben aviat publicarem una vídeo-entrevista a Raquel Riba, il·lustradora del personatge feminista Lola Vendetta. Quan li vàrem preguntar sobre la vocació i com va decidir què estudiar ens va dir que creu que tothom hauria d’escollir una professió/estudis amb els quals pugui fer el món una mica millor, a la seva manera. Pensa-hi! Potser amb aquest gran consell de la Raquel, reflexionant-hi una mica, ho trobes!

Moltíssima sort i fins ben aviat! 🙂

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
6 + 12 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.