Preguntes i Respostes

Fase específica setembre

Comentaris

1

Hola, per millorar nota he repetit només la fase específica de la selectivitat al setembre (matemàtiques i química). Però resulta que quan vaig a fer la preinscripció del setembre, la nota d'admissió se segueix calculant amb la fase específica del juny i no es té en compte la del setembre tot i figurar-hi com a nota validada. 

Les matèries de la fase específica del setembre ponderen amb 0,2 i sumen més nota amb la fase general del juny que no pas la suma d'aquesta última amb la fase específica del juny. No sé si és d'interès però la fase general del Juny la vaig realitzar amb matemàtiques com a matèria de modalitat (la nota de matemàtiques del juny és inferior a la del setembre). 

Per què no se'm té en consideració els resultats de la fase específica del setembre, existeix alguna incompatibilitat o és un error del web accesuniversitat.gencat.cat?

Comentaris

carla.roca

Hola, Theylanh.

Ha de ser un error. Posa't en contacte amb l'Oficina d'Accés a la Universitat per poder resoldre-ho:

Oficina d’Accés a la Universitat
Adreça: Via Laietana, 2 planta baixa
Població: 08003 Barcelona
Telèfons: 93 223 03 23 i 93 223 25 91 de 9.00 a 14.00 hores
Adreça de contacte: Bústia de contacte
Horari d’atenció: Tot l’any de dilluns a divendres de 9 a 14 hores

Adreces d’altres seus: Girona,
Lleida, Manresa, Mataró, Tarragona,
Tortosa i Vic

Molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.