Preguntes i Respostes

Fer una carrera mentres espero la reassignació

Comentaris

1

Hola!

Vull estudiar Biologia a la UB però m'he quedat a 0,122 d'entrar-hi, i he decidit esperar-me (si fa falta) fins a l'última assignació. He llegit que mentre espero les assignacions puc començar a anar a classe a la carrera que sí que tinc prou nota per entrar (Ciències del Mar), però no entenc COM ni QUAN s'ha de fer.

He de fer la matrícula a Ciències del Mar? I si tinc sort i la nota de la reassignació em permet entrar a Biologia, què he de fer llavors?

Comentaris

carla.roca

Hola, artimau!

Pots esperar a la 2a assignació sense necessitat de matricular-te a la plaça assignada. No la pots perdre, a no ser que t'assignin una plaça superior en el teu llistat de preferències.

Si a la 2a assignació tampoc hi ha més sort i et quedes amb la mateixa plaça i vols continuar fins les reassignacions, has de matricular-te a la plaça assignada (si no la vols perdre) i activar el tràmit "Continuar en el procés de reassignació de places" a Accés Universitat.

Si durant les reassignacions hi ha més sort i t'assignen a una plaça que prefereixes més, hauràs de fer la matrícula a la nova universitat i se't retornaran els diners abonats menys les taxes universitàries (uns 150€ aproximadament). Els diners només es retornen quan fas el canvi entre universitats públiques catalanes i la UVic-UCC.

Per començar a anar a classe, has de posar-te en contacte amb la universitat i fer una sol·licitud per ser "alumne oient".

Molta sort i ànims!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals