Preguntes i Respostes

Física quàntica

Comentaris

1

Hola, un pregunta:

Quines sortides tinc si vull estudiar física quàntica? 

Comentaris

carla.roca

Hola, laura15!

Ara mateix, no existeix cap grau universitari a Catalunya que sigui estrictament de Física Quàntica, però sí que existeix el grau en Física, que el fan a diverses universitats.

Si estudies aquest grau, bàsicament tindries feines relacionades amb la recerca científica en diversos sectors, com per exemple: centres de recerca, indústries, serveis meteorològics, sanitat, medi ambient, empreses d'aeronàutica, d'informàtica, etc. També podries dedicar-te a l'assessoria d'empreses que necessitin coneixements o serveis sobre física o fins i tot ser professora de física a la universitat, ESO, batxillerat o cicles formatius!

Esperem haver pogut ajudar-te una mica!

Molta sort :)

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.