Preguntes i Respostes

Genètica o Biotecnologia?

Comentaris

1

Hola! Estic dubtant entre Genètica a la UAB o Biotecnologia? Alguns diuen que potser Genètica és una carrera molt específica i m’aniria millor fer una carrera més general com Biotecnologia i més endavant especialitzar-me en Genètica. Què seria millor?

Comentaris

carla.roca

Hola, alexcanet02!

La decisió està 100% a les teves mans! Per tant, intenta no escoltar sempre a la gent que t'envolta i analitza-ho tot amb els teus propis paràmetres :)

Si a tu t'apassiona la Genètica, per què no estudiar una carrera totalment centrada en això?

Ara bé, tot i que ambdós graus t'obren les portes a treballar al món d'investigació i dels laboratoris, Genètica està més reduït al seu mateix camp d'estudi. En canvi, el grau en Biotecnologia et permetria treballar en sectors com la biomedicina, la indústria farmacèutica, alimentària i mediambiental. Dins la Biotecnologia, una de les sortides professionals amb més demanda és la bioinformàtica!

Creiem que el millor que pots fer és posar-te en contacte amb la UAB i preguntar pel grau en Genètica, així com investigar totes i cadascuna de les universitats que ofereixen el grau en Biotecnologia. No en desestimis cap, ja que et poden sorprendre les seves instal·lacions, tracte amb el professorat, possibilitat de fer pràctiques internacionals, beques, etc.

Aprofita que demà comença la fira virtual UNIferia! Del 19 al 21 de març, podràs posar-te en contacte amb les 12 universitats catalanes i demanar-los tots els dubtes que tinguis!

Si t'agradaria comentar les preguntes que tinguis amb professorat o un/a alumne/a del grau en Biotecnologia, demana'ns-ho i t'hi posarem en contacte.

Gràcies per escriure'ns i molta sort en el teu futur!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals