Preguntes i Respostes

Global Studies o Relacions Internacionals?

Comentaris

1

Hey,

tinc claríssim que vull dedicar-me als afers internacionals, diplomàtics i burocràtics; preferiblement, en alguna institució europea, però realment no tinc ni idea de quin grau s'adaptaria milor a les meves perspectives de futur. Global studies o relacions internacionals? M'han parlat genial de tots dos, i soc incapaç de decidir-me entre els dos. Consells? :)))

Comentaris

carla.roca

Hola, galactic_peach!

Creiem que els dos graus podrien ser indicats perquè són molt transversals quant a continguts, molta importància dels idiomes i una forta visió internacional.

El que et recomanem és que et posis en contacte amb les universitats que ofereixen aquests dos graus i que intentis concertar una visita personalitzada! Si ofereixen aquestes visites, una persona podrà parlar-te del grau i del pla d'estudis, així com de les sortides professionals. Això t'anirà molt bé per diferenciar els graus i veure quin s'adapta més als teus plans de futur! A més, així també podries donar un cop d'ull a les instal·lacions i al campus.

Si no és possible, et recomanem 100% anar a les Jornades de Portes Obertes d'aquestes universitats, on podràs treure una informació semblant! Si vas al Saló de l'Ensenyament, també podràs parlar amb estudiants dels graus i conèixer la seva opinió, que et pot anar molt bé com a referència.

Gràcies per escriure'ns i molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals