Preguntes i Respostes

Grau diseny

Comentaris

1

Bon día,

Vull estudiar disseny i veig que l’ universitat de Vic te dos graus molt semblants. Quina és la diferencia entre la BAU y l’ Elisava? 

Gràcies!

Comentaris

carla.roca

Hola, Sonia!

La UVic ofereix dos graus en Disseny, que són una mica diferents. A BAU podràs especialitzar-te en disseny de moda, gràfic, audiovisual o d'interiors. A Elisava, en canvi, es tracta d'una modalitat més de disseny gràfic, disseny de producte, disseny d'espai i disseny d'experiències interactives. Et recomanem demanar informació als dos centres per saber quin tipus de disseny encaixa més amb el que tu vulguis fer en un futur.

A nivell de centre, l'únic que varia és que Elisava és la Facultat de Disseny de la UVic i BAU és un centre adscrit de la universitat. Però el títol que rebràs és totalment vàlid i oficial en ambdós casos. A partir d'aquí, et recomanem comparar el pla d'estudis per veure quin et convé més, així com el preu, les beques, les opcions de pràctiques, etc.

Gràcies i molta sort! ;)

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
11 + 5 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.