Preguntes i Respostes

GRAU EDUCACIÓ PRIMÀRIA

Comentaris

5

Bona tarda, soc la Carla. Estic a punt de fer la selectivitat i m'agradaria entrar al grau d'Educació Primària, però he suspès les PAP. 

Hi hauria una altre Grau que pogués fer, que em convalidés algunes assignatures per al Grau d'Educació Primària i que estigués una mica relacionat amb el món de l'Educació primària? I així quan aprovi les PAP canviar-me de grau.

Em recomanes fer el Cicle d'Educació Infantil encara que m'agradaria fer primària?

O que em recomanes fer? 

També com ho hauria de fer per la preinscripció universitària?

Ho pregunto tot junt, per així no fer dues preguntes separades i no molestar. 

Mil gràcies, perdoneu les molèsties, però estic en un dilema. 

Salutacions, Carla. 

 

Comentaris

Publicat per: Redacció Preparats.cat

Hola, Carla!

Per assegurar al 100% que triïs un altre grau que més tard et permeti entrar a Mestre d'Educació Primària mitjançant un trasllat d'expedient, et recomanem demanar-ho a la universitat on t'agradaria estudiar, ja que els estudis de reconeixements de crèdits que analitzen aquest tràmit són propis per cada universitat. Si hi truques i comentes això, et podran informar millor!

Dit això, fer el CFGS en Educació Infantil també podria ser una bona opció! Un cop finalitzat, la majoria d'universitats et podrà convalidar crèdits al grau en Mestre d'Educació Primària. Podrien ser entre 20 i 26 crèdits, depenent de la universitat. Això és gairebé mig curs universitari!

Això sí, recorda que, encara que accedissis a la carrera mitjançant la nota del cicle, hauries de fer la PAP de nou.

I, finalment, la Preinscripció Universitària es fa online a Accés Universitat del 6 al 30 de juny (convocatòria ordinària). Així que, si et decideixes a intentar accedir a un altre grau universitari, aquest és el tràmit que has de fer i on hauràs d'indicar quins estudis i universitats t'interessen.

Per cert, pregunta el que necessitis, que aquesta és la nostra feina 😉

Molta sort!

Publicat per: Carla_@05

Mil gràcies. 

Una altra pregunta, jo puc ficar a la preinscripció diferents graus?? I em puc inscriure al de Primària encara que no tingui les PAP, i entrar a un altre grau i després canviar-me de grau?? 
 

Salutacions, Carla. 

Publicat per: Redacció Preparats.cat

Hola!

Suposem que quan dius "graus" vols dir graus universitaris :)

Sí, a la Preinscripció Universitària pots posar diferents graus. És a dir, no cal que posis només "Grau en Mestre d'Educació Primària" a totes les universitats que l'ofereixin. Podries posar-hi altres graus que també t'interessin: Educació Social, Pedagogia, Psicologia, CAFE... Podrien ser alguns exemples!

Pots entrar a un altre dels graus que posis a la teva preinscripció i, per l'any següent, demanar un canvi a Mestre d'Educació Primària, però... si no has aprovat la PAP de Mestre, no es podrà fer el canvi perquè és un requisit obligatori. És a dir, si volguessis tornar a intentar l'accés a aquest grau, hauries de tornar a presentar-te a les proves i aprovar-les.

Això serà així sempre que la PAP sigui un requisit d'accés pels graus de Mestre. No sabem si l'any que ve encara la demanaran!

Esperem que s'entengui bé, Carla.

Sort 😘

Publicat per: Carla_@05

S'ha entès perfectament. 

Mil gràcies. 

Salutacions, Carla. 

Publicat per: carla.roca

De res i molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
5 + 6 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.