Preguntes i Respostes

Grau en màrqueting i publicitat

Comentaris

1

Hola, 

Vull estudiar la carrera de màrqueting però també m'agrada la publicitat i he vist que no hi ha cap carrera pública que ofereixi la carrera de màrqueting. El que sí que he trobat és un grau de publicitat, relacions públiques i màrqueting en un centre adscrit en la UB, però no conec molt com funciona aquell lloc ni res. 

M'agradaria saber si teniu informació del centre o si teniu el contacte d'algun alumne. 

 

Moltes gràcies

 

Comentaris

carla.roca

Hola, Estel123!

Ens sembla que parles del grau en Publicitat, Relacions Públiques i Màrqueting que ofereix ESRP, centre adscrit a la UB. No tenim cap informació del centre ni contacte amb cap alumne/a, però pots investigar més accedint a la seva web!

Potser no ho coneixes però existeix la UVic, que és una universitat concertada (s'hi accedeix per Preinscripció Universitària, igual que a les públiques) que ofereix el grau en Màrqueting i Comunicació Empresarial. Si vols més informació, fan les Jornades de Portes Obertes virtuals dels graus d'empresa el dissabte 6 de juny a les 12 h. Hi trobaràs professorat i alumnes per comentar-ho tot!

Esperem haver pogut ajudar-te una mica i que tinguis molta sort! :)

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
4 + 7 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.