Preguntes i Respostes

Grau en Microbiologia o grau en Bioquímica

Comentaris

1

No puc decidir entre aquests dos graus (tots dos a la UAB). El grau de microbiologia em permetria saber més de bioquímica i de biotecnologia dels microorganismes, dos camps que m'interessen, però per altra banda només s'aplicarien als microorganismes. Amb el grau de bioquímica sembla que s'obren més portes en relació a en què especialitzar-se. A més, amb els dos graus podria accedir a sortides professionals orientades a la recerca, o només amb bioquímica? Segons la pàgina de la UAB, el grau de microbiologia se centra molt més en processos industrials.

Comentaris

Redacció Preparats.cat

Hola!

Et recomanem que et posis en contacte amb la mateixa universitat i demanis una mica d'orientació per ajudar-te a decidir entre els dos graus. Al final, al centre és el més expert d'aquests estudis i t'ajudarà a diferenciar entre els dos.

També pots demanar si et poden posar en contacte amb estudiants o exestudiants perquè et donin la seva opinió.

Sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
6 + 6 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.