Preguntes i Respostes

Grau universitiari

Comentaris

1

Hola! Estic a 4 d la eso, i tinc un dubte.

L’any que ve puc fer el batxillerat artístic i després fer un grau universitari de Periodisme i Relacions Públiques ? 

Se que aniria millor que fes el social , pero dubto entre periodisme i rp o algun tipus de disseny , i si puc entrar sense problemes amb l’artistic seria lo millor!

Comentaris

carla.roca

Hola!

Sí, no hi ha cap problema per accedir a qualsevol carrera des de qualsevol Batxillerat o Cicle Formatiu de Grau Superior! :)

Molta sort i gràcies per escriure'ns!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.