Preguntes i Respostes

He suspes les PAP de l'abril

Comentaris

3

Hola! el meu dubte és sobre les PAP, ja que vaig suspendre la convocatòria ordinària a l'abril i estic desanimada perquè no se si podré accedir a la carrera de mestre d'educació primària aquest any.LLavors el meu dubte era que si encara que faci la convocatòria extraordinària de les PAP al juliol, tinc possibilitats d'entrar a la universitat mitjançant la reassignació que es fa a principis de setembre? O millor busco altres opcions?

Gràcies per la vostre atenció!

Comentaris

carla.roca

Hola!

Molts ànims, que ja veuràs que no s'acaba el món per haver suspès aquesta PAP :)

No sabem quina nota d'accés tens, però potser podries considerar altres universitats amb una nota de tall més baixa, com la UVic-UCC, ja que com que no està a la zona metropolitana, és més fàcil accedir-hi! Molt probablement, hi trobaries places al setembre!

Com a consell important, volem dir-te que quan facis la Preinscripció Universitària, hi posis més d'una opció. I és que, si només poses una opció i quan es fa l'assignació de places, no pots accedir a aquesta per la nota, quedaràs fora del sistema d'assignacions d'aquest curs i no podràs accedir a la universitat. Per tant, afegeix-hi el màxim d'opcions que tinguis!

Si tens dubtes sobre com per la Preinscripció, pots mirar el nostre vídeo-tutorial!

Gràcies per escriure'ns i molta sort!

Sienvesi

Hola, vaig suspendre les PAP i ara em vull presentar a l'extraordinària em podeu orientar com m'ho puc preparar matemàtiques i català.

 

Gràcies,

Sílvia

carla.roca

Hola!

La millor forma és descarregar-te els exàmens d'anys anteriors i les respostes i fer-los tantes vegades que gairebé te'ls sàpigues de memòria!

Queden pocs dies per preparar-te, però si pots fer un intensiu amb un/a professor/a particular que t'ajudi a repassar-ho, pot anar-te molt bé!

Molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.