Preguntes i Respostes

I si m'equivoco en el batxillerat?

Comentaris

1

Crec que m'he equivocat escollint batxillerat...

M'he inscrit al batxillerat social. Vaig estar dubtant entre el social i l'humanístic ja que tinc bastant clar que vull dedicar-me a les lletres, però no 100% clar, ja que també m'interessa el tema de la publicitat, política i filosofia. Finalment em vaig decantar pel social, ja que pensava que des d'aquest podria anar cap als dos bàndols.

Ara, però, mirant bé les carreres que m'interesen i les assignatures que ponderen, no tinc del tot clar si des del social puc fer sense problemes una carrera com traducció i interpretacio o estudis d'anglès i espanyol (entre d'altres semblants) ja que ponderen llatí, grec, i les dues literatures.

El meu dubte és si des del social puc fer aquesta carrera, o si necesitaria cambiar-me a l'humanístic perquè necessito fer aquestes assignatures, malgrat em tanqui les portes a altres graus.

Moltes gràcies,

Clàudia.

Comentaris

carla.roca

Hola!

Primer de tot, has de tenir en compte que pots accedir a qualsevol grau universitari des de qualsevol mena de batxillerat. És a dir, no és necessari haver estudiat el batxillerat del mateix àmbit que la carrera que vulguis fer.

Un cop dit això, hauràs de tenir en compte que, potser, les assignatures que facis al batxillerat social no et ponderaran a la Selectivitat per accedir al grau que vulguis fer. 

A partir d'aquí, és decisió teva si continuar amb aquest batxillerat i, llavors, preparar-te assignatures de l'altre àmbit per examinar-te a les PAU, o si canviar de batxillerat per poder fer exactament les assignatures que et ponderaran a la Sele.

Coneixem moltíssimes persones que estaven en el teu cas, però van preferir seguir amb la seva primera elecció de batxillerat perquè van considerar que gaudirien molt més d'aquells dos anys perquè és el que volien fer en aquell moment. Si no tens 100% clar quin grau universitari estudiar en un futur, et recomanem pensar en l'etapa que comences ara, si és el batxillerat social allò que et crida més l'atenció. Sempre ets a temps de redirigir el teu camí :)

Molta sort!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
15 + 4 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.