Preguntes i Respostes

Importància de la primera opció

Comentaris

1

Bones, 

Soc estudiant de Segon de Batxillerat científic i m'agradaria saber la importància de la posició en l'ordre dels graus pel que fa a la preinscripció a la universitat, en concret la primera posició. A més voldria conèixer si selecciono diverses universitats si rebria un missatge amb totes aquelles a les que he pogut accedir, i posteriorment decidir on matricular-me, o només se me'n assignaria una de sola.

Moltes gràcies.

Comentaris

Publicat per: Redacció Preparats.cat

Hola, Helena!

Només se t'assigna una opció. Si se t'assigna la primera opció de la teva llista, et pots matricular i finalitzarà el teu procés de preinscripció universitària. Si se t'assigna una opció entre la segona i la vuitena de la llista, però aquesta no et convenç, podràs esperar a la següent assignació per si te la poden millorar. Però sempre és una única plaça assignada, no pots triar. Consulta el funcionament de les assignacions de places.

Per això mateix és molt important que ordenis les teves opcions en ordre de la qual més t'agrada a la que no tant.

Molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
15 + 4 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.