Preguntes i Respostes

Infantil

Comentaris

1

Tinc un dubte, hi ha algun lloc on es pugui saber les places que van omplir-se a la primera assignació de magisteri infantil a la UAB?

El problema és q he demanat revisió a un dels exàmens de les PAP i el resultat no surt fins el 9 de setembre, per tant ja he perdut la primera assignació. Doncs bé si finalment la revisió no em dona la nota q jo crec q tinc, tinc dret a reclamar una tercera vegada? I a part d'això,  l'examen de les PAP és el 18 de setembre i la segona assignació és el 18 de setembre..per tant ja hauria d'anar a la tercera i em quedo sense plaça pel que vull estudiar...

Comentaris

carla.roca

Hola, nrppp123!

  • No tenim dades de quantes places es van omplir a la 1a assignació de places. Potser ho hauries de demanar a l'Oficina d'Accés a la Universitat.
  • Sí que es tindrà en compte la teva sol·licitud a la 1a assignació de places del 6 d'agost, però amb la nota original de les PAP. Llavors, el dia 18 se't tornarà a assignar amb la nova nota.
  • La 2a assignació de places de la convocatòria ordinària de Preinscripció Universitària és el 18 de setembre, sí, però recorda que si repeteixes les PAP al setembre, també hauràs de fer de nou la Preinscripció.

Esperem que tinguis sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals