Preguntes i Respostes

Infermeria des del batx social?

Comentaris

1

Hola!

Al setembre començaré 2n de batxillerat social i m'he adonat que vull fer infermeria. He mirat les ponderacions de l'any 2020 (que es quan em toca fer la sele) i he mirar que per inferemeria a part de física, química, bilogia, etc també ponderen 0,2 història de la filosofia i matemàtiques aplicades (així que agafaré aquestes dues com especifiques). El meu dubte és si m'estic ficant a un merder volent fer infermeria des del batx social i per tant, no tenint aquesta base de biologia, química, etc o es pot assolir perfectament independentment de ser al social? 

PD: el canvi de batxillerat no ho veig com una opció.

 

Moltes gràcies!!

Comentaris

carla.roca

Hola, Paula27!

No és cap error accedir a un grau de ciències des del batxillerat social! Potser serà una mica més difícil, però no impossible!

Com has vist, aquestes assignatures del batxillerat social ponderen 0,2 perquè al grau en Infermeria, a banda d'estudiar ciències, també s'hi treballen altres aspectes més humanístics i socials. 

Et recomanem que, si pots, comencis a estudiar alguna de les assignatures de ciències que et trobaràs a Infermeria, sigui ara o a l'estiu abans de començar el grau. Sempre t'anirà bé introduir-t'hi una mica abans de començar i així no aniràs tan perduda! També val a dir que, al primer any, les assignatures són força introductòries i que podries seguir-les sense problema si hi poses esforç. Si veus que et costen molt, sempre pots buscar classes particulars o parlar amb alumnes de cursos posteriors perquè t'ajudin.

Amb ganes i hores de dedicació, tot es pot fer! :)

Si vols parlar amb un/a estudiant d'Infermeria o un/a professor/a per conèixer més a fons aquest tema o que et donin consells, només ens ho has de dir i t'hi posarem en contacte.

Molta sort i fins ben aviat!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.