Preguntes i Respostes

Informació i ajuda

Comentaris

1

Hola, soc estudiant de segon de batxillerat i com ja sabreu d’aquí relativament poc he d’escollir què fer l’any que ve. La veritat és que estic entre fer farmàcia a la Ub i educació primària i infantil en anglès. Tot i així, crec que acabaré escollint farmàcia pel gran ventall de sortides. El problema que tinc és que m’agrada molt l’anglès i a part també m’agrada fer de professora (ara faig de professora d’anglès). M’agradaria si em podéssiu ajudar a saber si s’imparteixen assignatures en anglès a farmàcia ja que com dic, m’encanta i m’agradaria molt fer una carrera que es basés també en l’anglès. Gràcies!

Comentaris

Redaccio

Hola, Meritxellcolome!

La càrrega d’anglès en els graus de Farmàcia és bastant baixa. A la UB, per exemple, és d’un 0,3% davant un 89,2% de català i un 10,6% de castellà. Ho pots veure en el següent enllaç: https://bit.ly/2GdEwgD

L’altre grau de Farmàcia s’imparteix a la Universitat Ramón Llull i una part de les assignatures del pla d’estudis s’imparteix en anglès, però no s’especifica en quina mesura. Ho pots veure al següent enllaç: https://bit.ly/2qqGRss
Nosaltres et recomanem que et posis en contacte amb les dues universitats, ja que t’ho podran aclarir millor.

D’altra banda, t’animem a que, si el que t’agrada més és l’anglès i ser mestra, tinguis en compte el doble grau en Mestre/a d’Educació Infantil i Primària amb menció en anglès, ja que també té moltes sortides com:
• Docència en llars de bressol
• Docència en escoles
• Gestió d’activitats extraescolars dins els propis centres o per altres empreses culturals i de serveis
• Centres educatius per a adults
• Aules de centres hospitalaris o penitenciaris
• Ludoteques i biblioteques infantils
• Elaboració de materials educatius

El doble grau de Mestre/a t’aporta 2 vegades més de possibilitats de trobar feina que un grau de Mestre/a d’Educació Infantil o Mestre d’Educació Primària, ja que: et formes en les dues etapes educatives (de 0 a 6 anys i de 6 a 12 anys), per tant, pots treballar com a mestra d’infantil i/o de primària. I, a més, en anglès! Que, per cert, no vol dir ser “professora d’anglès”, sinó que seràs capaç d’ensenyar qualsevol assignatura en llengua anglesa (matemàtiques, història, ciències, etc). Això és molt interessant, ja que, a banda de poder treballar en escoles convencionals, se t’obren les portes de les escoles privades, bilingües i d’ensenyament internacional. I, és clar, sempre tens la possibilitat de canviar de residència i ser mestra a qualsevol lloc del món!
T’animem a consultar el pla d’estudis d’aquest grau i a enviar-los qualsevol dubte: https://bit.ly/2ioTDsU

Esperem que la nostra resposta t’hagi ajudat a decidir-te una mica més 🙂
Molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals