Preguntes i Respostes

Juliol o Septembre?

Comentaris

1

He acabat el Batxiller Científic i ho he aprobar tot, però estic una mica neguitosa ja que hi han dos o tres asignatures que hem costen bastant, aleshores no sé que es més convenient, presentar-me al Juliol o al Septembre per a preparar-me durant tot l'estiu. 

Que m'aconselleu? Es que estic una mica perduda.

Comentaris

carla.roca

Hola, Judith!

De nou, és un tema molt personal... Però creiem que has de tenir en compte dues coses:

  1. Com et sentiràs més còmoda? Encara no coneixem les dates de la Selectivitat de convocatòria extraordinària (les que solen ser al setembre), però de ben segur que tindràs uns quants dies més per preparar-te que si et presentes a la convocatòria ordinària de la Sele (7, 8, 9 i 10 de juliol). Considerem que és millor fer la Selectivitat quan et sentis segura i assegurar una bona nota!
  2. Si vols accedir a un grau que sol omplir les seves places a la convocatòria ordinària de la Preinscripció Universitària, fer la Selectivitat a l'extraordinària és una mica "perillós", ja que també hauràs de fer la Preinscripció en la convocatòria extraordinària i potser ja no podràs accedir al grau que destiges. Tot i això, si no hi pots accedir, tindràs les notes de Selectivitat per intentar-ho de nou l'any que ve!

Molta sort!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
10 + 5 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.