Preguntes i Respostes

Les PAP

Comentaris

1

Hola em dic Lídia, Estic estudiant el segon any d'un grau superior i m'agradaria saber si em puc presentar a la prova extraordinària de les PAP sense haver realitzat l'ordinària i si presentant-me a l'extraordinària puc fer la matrícula pel curs de la universitat de l'any 2019-2020. Gràcies.

Comentaris

Redaccio

Hola, Lidia_tolra!

Sí, pots presentar-te a les PAP de la convocatòria extraordinària sense presentar-te a l’ordinària.

No sabem si és el teu cas, però si ho vols fer perquè creus que no tindràs les notes del cicle o no sabràs si has aprovat, et diem que no és necessari! Pots fer les PAP de la convocatòria ordinària sense problema! Per què? Doncs perquè quan tinguis les notes del cicle, aquestes es pujaran al servidor de l’Oficina d’Accés a la Universitat i podràs fer la Preinscripció Universitària de juny (ordinària) o setembre (extraordinària). Recorda, també, que és preferible fer la Preinscripció de juny, ja que tindràs més possibilitats d’accedir al grau i universitat que desitgis! Milers d’estudiants de cicle ho han fet així, no pateixis, ja que és un procediment normal 🙂

Et recordem les dates més importants de les dues convocatòries de les PAP:
ORDINÀRIA:
– Matrícula de les proves: del 27 d’abril al 14 de març
– Proves: 27 d’abril

EXTRAORDINÀRIA:
– Matrícula de les proves: del 9 al 15 de juliol
– Proves: 19 de juliol

Gràcies per escriure’ns i molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.