Preguntes i Respostes

Matemàtiques

Comentaris

1

Bon dia,

Tinc força clar que vull entrar a matemàtiques però encara no sé si podré arribar a la nota, hi ha altres maneres d'entrar al grau de matemàtiques?

He llegit que fent un grau que tingui relació i desprès demanant el trasllat però com funciona això? I quins graus podria demanar?

Comentaris

carla.roca

Hola, pau37!

Començar un altre grau i demanar el trasllat d'expedient a Matemàtiques és una altra forma d'accedir a aquests estudis, però no te'n pots fiar 100%. Això és així perquè cada curs es destinen algunes places per estudiants que volen fer el trasllat, però depèn de cada universitat i grau i de com està el tema de les places aquell curs... Tot i això, pots intentar-ho i, si no pogués ser el canvi pel segon curs, podries provar a tercer. Intentar-ho sempre està bé!

Hauries de mirar-te el pla d'estudis de graus científics i escollir-ne alguns que tinguin moltes assignatures en comú. Llavors, quan accedeixis a algun d'aquests, hauràs de parlar amb la universitat on vols fer Matemàtiques i demanar quina documentació necessiten que els enviïs per començar el procés. La institució valorarà si tens prou crèdits que coincideixen amb la matèria que s'imparteix al grau i acceptaran o no la teva sol·licitud.

Que tinguis molta sort!

 

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals