Preguntes i Respostes

Matemàtiques CCSS per fer medicina

Comentaris

1

Molt bon dia,

Soc estudiant de segon de batxillerat, i ja fa anys que tinc claríssim que m'agradaria estudiar medicina. Les meves notes són prou bones i hauria de poder entrar-hi si faig una bona selectivitat, però tot i això en tractar-se d'una carrera amb una nota de tall molt exigent abans de començar batxillerat em van recomanar cursar matemàtiques aplicades a les ciències socials en comptes de matemàtiques científiques (atès que normalment el seu temari es considera més assequible que el de les científiques, així que fer-les sovint permet a molts estudiants obtenir millor nota o dedicar-hi menys hores). La resta d'optatives que faig són biologia, física i química.

Tanmateix, ara em pregunto si cursar mates ccss és un impediment a l'hora de triar les optatives que ponderen per medicina a la selectivitat. És a dir, no sé si en fer matemàtiques socials estaria obligat a examinar-me en la fase específica d'assignatures del batxillerat social en comptes de física, química i bio.

Espero que em pugueu resoldre el dubte; moltes gràcies d'avantmà!

Comentaris

Redacció Preparats.cat

Hola, Pau___!

A la selectivitat no estàs obligat a fer les assignatures específiques de cap batxillerat en concret!

Per tant, podràs matricular-te a les PAU per fer física, química i biologia. No hi ha cap problema!

Moltíssima sort i ànims :)

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
2 + 11 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.