Preguntes i Respostes

Matricula

Comentaris

1

Si m'han acceptat a la primera assignació no he de finalitzar cap tràmit oi? I a totes les universitats envien correus avisant per anar a fer la matricula?

Comentaris

carla.roca

Hola!

No, no has de fer cap tràmit i el teu procés de Preinscripció Universitària ja queda finalitzat.

No sabem si totes les universitats notifiquen que tens una plaça assignada al seu centre... El millor que pots fer és posar-t'hi tu en contacte!

Molta sort :)

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.