Preguntes i Respostes

matricula lliure

Comentaris

4

Hola, estic cursant 2n de Batxillerat i fins fa res la meva idea era no presentar-me a Selectivitat... A últim moment m'he penedit de la decisió, però la meva escola ja havia fet la preinscripció i ja esta tancada.

Sóc a temps d'inscriurem el 2 de maig encara que estigui cursant segon de batxillerat?

Comentaris

carla.roca

Hola!

La matrícula lliure és per a alumnes que ja no estan estudiant en un institut. Hauries de preguntar si pots matricular-te fora de termini a l'Oficina d'Accés a la Universitat.

Sort!

angel_d_m

Hola, tinc certs dubtes sobre com funciona la matricula per lliure si ja no estic estudiant a cap centre.

Com he de fer la preinscripcio universitaria i la selectivitat,

He de "reservar plaça" per la selectivitat?

En quin termini, com ho puc fer, en quins centres puc fer la selectivitat, quins documents i que he de fer per presentar la solicitud per fer els examens de la fase especifica.

angel_d_m

Hola, tinc certs dubtes sobre la selectivitat i la preinscripcio universitaria amb una matricula lliure, ara mateix no estudio ni estic vinculat a a cap centre d'estudis.

Com m'ho he de fer per poder fer els examens de la fase especifica de la selectivitat, quin es el termini per solicitar plaça per als examens de selectivitat amb una matricula lliure, en quins centres la puc fer, on puc demanar plaça per als examens, com, on i quan he d'especificar els examens dels que em vull examinar.

Gracies.

carla.roca

Hola, angel_d_m!

A la Selectivitat no has de "reservar" plaça, només fer la matrícula. Pots fer la matrícula lliure de la Selectivitat del 2 al 12 de maig a la web d'Accés Universitat. Durant aquesta matrícula, podràs triar quins exàmens vols fer i hauràs de fer-ne el pagament. Llavors, el dia 10 de juny podràs consultar a la mateixa web en quina universitat t'ha tocat anar a fer els exàmens. Normalment, és la més pròxima a tu geogràficament. En principi, per fer la matrícula no et farà falta adjuntar cap documentació.

A l'hora de fer la Preinscripció Universitària, l'hauràs de fer igual que tothom, del 7 de juny a l'1 de juliol a Accés Universitat. Si la teva via d'accés a la universitat és un CFGS, hauràs d'adjuntar el full de notes del cicle, sempre amb tres decimals a la nota i signat pel centre.

Gràcies per escriure'ns i molta sort!

 

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
7 + 2 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.