Preguntes i Respostes

Matrícula presencial?

Comentaris

1

Hola!

En cas que estigui de viatge gairebé tot el juliol em portarà problemes a l’hora de fer la prematrícula o matrícula a un grau?

Comentaris

carla.roca

Hola!

Depèn de la universitat, podràs fer la matrícula a distància. Generalment, però, no hi ha problema perquè algú altre et faci la matrícula signant un document que digui que ho consenteixes. Aquest document l'hauràs de demanar a la universitat en qüestió.

Gràcies i molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.