Preguntes i Respostes

Matricula selectivitat 2019

Comentaris

1

L'any passat vaig acabar un CFGS i aquest any em vull presentar a la convocatòria de juny de selectivitat.

La matrícula "NO per a estudiants de CFGS" es la que em pertoca?

Comentaris

carla.roca

Hola!

La matrícula de Selectivitat que et pertocava és la que es diu "Matrícula lliure", que va ser del 2 al 14 de maig. Posa't en contacte amb l'Oficina d'Accés a la Universitat, a veure si pots fer-la fora de termini!

Molta sort.

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.