Preguntes i Respostes

Matrícula uni i exempció de preus

Comentaris

2

Bon dia,

Tinc un dubte sobre la matrícula a la universitat. Aquest any he acabat un CFGS i m'han donat matrícula d'honor, amb la qual cosa quedo exempta de pagar els preus del primer any de carrera. El meu dubte és quan he de presentar aquesta documentació, ja que quan vaig fer la preinscripció no la vaig ficar. He de presentar-la durant els dies que s'ha de fer la matrícula?

Comentaris

jupase99

Volia dir que quan vaig fer la preinscripció evidentment vaig ficar el certificat de qualificacions de notes i me'l van validar, però no se si això serveix.

Gràcies!

carla.roca

Hola! 

Hauries de posar-te en contacte amb la universitat on t'han assignat perquè t'expliquin el procés de matrícula en el teu cas.

Moltes felicitats i bona sort :)

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.