Preguntes i Respostes

Màxim de preinscripcions

Comentaris

1

Ei!

Estic fent 2n de bat i tinc un dubte; hi ha un màxim de carreres a les quals et pots preeinscriure/inscriure (no sé gaire com funciona)? És a dir, jo vull entrar a l'Institut del Teatre per cursar Art Dramàtic, però per aconseguir-ho haig de superar unes proves d'accés molt complicades, i escrivia aquest missatge per saber si, a part d'aquesta, em puc preinscriure o inscriure a altres carreres per tenir assegurades opcions B si no entro al Institut del Teatre. Hi ha un màxim de carreres a les quals preinscriure's?

Moltíssimes gràcies!

Comentaris

Redacció Preparats.cat

Hola, Judit!

Per poder accedir a l'Institut del Teatre hauràs de fer la preinscripció concreta dels seus estudis.

Dit això, i si vols tenir una opció B, pots fer la Preinscripció Universitària per demanar plaça a qualsevol altre grau que no sigui de l'àmbit artístic superior. En aquesta preinscripció, que es fa per la web Accés Universitat de la Generalitat, podràs incloure fins a 8 opcions de grau i universitat a les que vols optar. Encara no hi ha les dates confirmades, però, segurament, podràs fer-ho durant els mesos de juny i setembre de 2023.

Segons la nota d'accés a la universitat que tinguis, podràs entrar a un grau o a un altre. Pots fer-te una idea de com funciona la preinscripció universitària amb aquest vídeo-tutorial.

Esperem haver pogut resoldre el teu dubte.

Gràcies per escriure'ns i bon any ;)

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
3 + 5 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.