Preguntes i Respostes

Medicina

Comentaris

1

Tinc molt clar que vull fer medicina, però tinc por que no pugui arribar a la nota. De quines altres maneres es pot entrar a medicina?

Comentaris

carla.roca

Hola, laia.giner!

Et recomanem acabar de posar-hi molt esforç el que queda de curs, a veure si pots arribar a alguna de les notes de tall del grau en Medicina! No et desanimis!

No hi ha cap altra manera directa d'entrar a Medicina que a través de la Preinscripció Universitària... Ara bé, si no arribes a la nota de tall del grau, podries accedir a un grau de l'àmbit de la salut, fer-ne el primer any i llavors sol·licitar un trasllat d'expedient a Medicina, on segurament et reconeixerien algunes de les assignatures ja cursades a l'altre grau.

Podries mirar-te graus com Teràpia Ocupacional o Infermeria, per exemple! Si t'interessés parlar amb estudiants que van accedir a un altre grau a primer i llavors fan fer el trasllat d'expedient a Medicina, t'hi podem posar en contacte perquè t'expliquin la seva experiència i els puguis demanar dubtes :)

Gràcies per escriure'ns i molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals