Preguntes i Respostes

Més dubtes

Comentaris

1

Hola,

he entrat a la meva primera opció (enginyeria informàtica) però vull fer la segona opció (Infermeria). Si demano el canvi de preferències en L’Oficina d’Accés a la Universitat, i passo Infermeria de segona opció a primera, em posarien al final de la llista de les persones que tenen com a primera opció Infermeria però que no han entrat i estan esperant a la segona assignació al 25 de juliol? 
 

O em posarien al final de la llista de tothom que tingui Infermeria en la seva llista de preferències, independentment de si la tenen com a primera, segona, tercera opció?

 

Segona pregunta. Si després de canviar Infermeria i posar-la de primera opció, tindria molt poques probabilitats d’entrar? Com puc saber si encara queden places?

 

Gràcies

Comentaris

Redacció Preparats.cat

Hola!

Com que la teva pregunta té a veure amb les places, et recomanem que la facis a l'Oficina d'Accés a la Universitat, que és l'organisme que gestiona les assignacions.

Gràcies!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
1 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.