Preguntes i Respostes

Millor anar a setembre per pujar nota o esperar totes les reassignacions per si baixa la nota

Comentaris

1

hola tinc un dubte, que seria millor esperar-me a totes les reassignacions per si baixa la nota i entro o anar a la sele de setembre nomes per les especifiques per millorar la meva nota pero clsr llavors tindria plaça 

Comentaris

carla.roca

Hola!

Depèn sempre del grau, ja que en alguns, com Medicina, és impossible trobar places si fas la Preinscripció Universitària de setembre... Si es tracta d'un grau més accessible, potser en trobaràs.

Et recomanem que et posis en contacte amb l'Oficina d'Accés a la Universitat, que potser et podrà informar de si hi haurà possibilitats a les reassignacions de places. Aquí tens les seves dades de contacte:

Oficina d’Accés a la Universitat
Adreça: Via Laietana, 2 planta baixa
Població: 08003 Barcelona
Telèfons: 93 223 03 23 i 93 223 25 91 de 9.00 a 14.00 hores
Adreça de contacte: Bústia de contacte
Horari d’atenció: Tot l’any de dilluns a divendres de 9 a 14 hores

Adreces d’altres seus: Girona,
Lleida, Manresa, Mataró, Tarragona,
Tortosa i Vic

Molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.