Preguntes i Respostes

Molt perduda entre estudis d'infermeria o psicologia

Comentaris

1

Bona tarda, 

Jo estudiava el grau de psicologia de manera online, i havia aprovat ja 1 curs. Però em notava molt desmotivada...I de cop i volta, vaig sentir per diversos motius, que volia estudiar infermeria. Una de les coses, és que jo vull viure a l'extranger i les infermeres d'aquí estem molt valorades a fora: perquè ho trobo super maco i interessant, i inclòs arribar a fer matrona. Vaig repetir la sele, esforçant-me molt, i vaig conseguir plaça.

Ara estudio el grau d'infermeria, ara de manera presencial, clar. M'està costant bastant adaptar-me, i coses molt científiques que no havia donat mai (no vinc del científic), i no havia suspès mai cap examen de psicologia i a infermeria sí. I em sento fatal per això...les assignatures, les poques, així més mèdiques, sí m'agraden les vec interessants, i em vec treballant d'això (tot i que ja tinc 25 anys, i estic començant de 0).

El problema és que ara trobo a faltar la psicologia, m'agrada molt la clínica i la forense, però com m'havia desmotivat tant... I no sé com trobar quines són les sortides a l'extranger com psicòloga clinica, que és un dels meus principals objectius, i el treball en si a realitzar, també m'agrada molt i ho trobo realment súper important i essencial. I no se si, tornes a psicologia, tornaria a fer-la online o presencial....

Estic molt i molt perduda....no és la primera vegada que dubto, que vull canviar, que retorno, que dono tombs...i no sé mai quina es l'estudi correcte i professió, i que seria el més adeqüat (per exemple, m'agradaria també ser advocada, però sé que treballar a l'extranger es súper dificil i les assignatures no em motiven gens, tot i que la professió sí, però crec que no acabo de tenir el caràcter adequat).

He fet el vostre test d'orientació i altres que he trobat online... però res, segueixo molt perduda i no sé com resoldre-ho ni que fer.

Ojalà em pogueu ajudar, si us plau. I disculpeu per el llarg text......

 

Bones festes!

Moltes gràcies.

Andrea.

Comentaris

carla.roca

Hola, Andrea1995!

Creiem que el que més et pot ajudar a escollir és imaginar-te com a professional d'aquí a uns anys. Quina feina de les dues t'ajudaria a fer un salt del llit per anar a treballar? Amb quina et sentiries més realitzada? Quina et motivaria per seguir millorant i formar-te?

Si els testos d'orientació no t'han ajudat, el que més útil et podria ser és parlar amb professionals dels dos àmbits. Si no coneixes cap infermer/a o psicòleg/loga en persona, pots buscar "infermer/a" "psicolòleg/loga" a la plataforma LinkedIn i escriure un missatge privat a unes quantes persones amb els teus dubtes sobre la professió. Potser algunes et contesten i t'ajuden a orientar-te. També pots posar-te en contacte amb la universitat on vulguis estudiar el grau i demanar-los si et poden facilitar el correu electrònic d'algun estudiant o graduat per adreçar-li les teves preguntes. 

Estàs valorant també canviar-te d'universitat o vols continuar a la mateixa on estudies ara?

Gràcies per escriure'ns i bon any!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
1 + 11 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.