Preguntes i Respostes

Mosso d’Esquadra

Comentaris

1

Hola, em dic Aida y soc de Tarragona. M’agradaria opositar per al cos dels Mossos d’Esquadra pero estudiar alguna carrera que em fagi tenir un nivell mes alt al cos. Es a dir, que tingui algo a veure amb el tema de Mosso i m’ajudi a tenir una posicio mes alta. Que no sigui criminologia, no porto be els crims. I si pot ser que no tingui relacio amb la quimica o biologia. Merci

Comentaris

carla.roca

Hola, Aida!

Abans de res, volem deixar clar que estudiar un grau universitari no t'ajudarà a accedir més fàcilment al cos de Mossos d'Esquadra, tot i que sí et pot ajudar a tenir posicions més importants en un futur, un cop a dins.

Dit això, els graus que es valoren dins un cos policial, a banda de Criminologia, són: Psicologia, Dret, Història, Ciències Polítiques, Sociologia…

Si tens més dubtes relacionats amb aquest tema, et recomanem que et posis en contacte amb el mateix Institut de Seguretat Pública de Catalunya.

Gràcies per escriure'ns i cuida't molt!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals